Το 2015 αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία STANCOLAC S.A. καθώς συμπληρώνονται 35 χρόνια από την ημέρα που η οικογένεια Φωτίου ίδρυσε την πρώτη παραγωγική μονάδα παραγωγής χρωμάτων και βερνικιών της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη και μαζί της γεννήθηκε το όραμα για την δημιουργία μίας βιομηχανίας διεθνούς κύρους και εμβέλειας.

Βαδίζοντας με γνώμονα αυτό το όραμα, η STANCOLAC S.A. αναπτύσσεται διαρκώς έχοντας πλέον εξελιχθεί σε ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο των βιομηχανικών χρωμάτων, βερνικιών,ναυτιλιακών και οικοδομικών.

Την εταιρεία μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η αξιοπιστία, η ευελιξία, η προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών και η αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών στην επικοινωνία και εξυπηρέτηση του πελάτη . Οι αρετές και αξίες της εταιρικής μας προσωπικότητας είναι αυτές οι οποίες ενέπνευσαν την ανανέωση της εταιρικής μας ταυτότητας.

Το νέο μας λογότυπο αποτελείτε από την σύνθεση της εμπορικής μας ονομασίας και του διαχρονικού συμβόλου της χελώνας. Η χελώνα για μας αντανακλά την καταλυτική σημασία της σταθερότητας, ειδικά στην απαιτητική σύγχρονή μας εποχή, καθώς και την αδιαπραγμάτευτη συνέπειά μας στη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών. Προβάλλει, τέλος, την βασική μας αξία ως βιομηχανία πως με σταθερά και αργά βήματα διαγράφουμε ένα διαχρονικό και σταθερά ποιοτικό μέλλον.

Αντλώντας έμπνευση από την παράδοση του ιδρυτή μας και των αρχών πάνω στις οποίες βάσισε την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας, συνεχίζουμε τη δράση μας προς το μέλλον και προσαρμόζοντας διαρκώς τις δομές και λειτουργίες μας στις σύγχρονες εξελίξεις.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε το νέο μας λογότυπο και την νέα μας εταιρική ταυτότητα με την ίδια αναγνώριση και εκτίμηση που μας περιβάλλετε έως σήμερα. Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε και δεσμευόμαστε πως δεν θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε και να αναζητούμε διαρκώς νέους εξελισσόμενους τρόπους να προσφέρουμε διαρκώς την υψηλότερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε εσάς, τους εκλεκτούς μας πελάτες.

Στην STANCOLAC S.A. οι ανάγκες σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.