ΑΠΟ ΤΟ 1980

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων STANCOLAC Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των βερνικιών, οικοδομικών και βιομηχανικών χρωμάτων από το 1980. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή των βιομηχανικών χρωμάτων.

ελληνική βιομηχανία χρωμάτων STANCOLAC
εγκαταστάσεις στην ελληνική βιομηχανία χρωμάτων

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων STANCOLAC Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη σε μια έκταση 25000 μ2, με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και εξοπλισμένο, οργανωμένο τμήμα χημείου και ελέγχου των προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει τη σταθερή και υψηλή ποιότητα των προϊόντων, παροχή τεχνικής υποστήριξης υψηλών προδιαγραφών. Ακόμα η εταιρεία διαθέτει μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων. Συνεπώς, εξασφαλίζει την ταχύτατη και άριστη εξυπηρέτηση πελάτη.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Οι πρώτες ύλες μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και επιλεγμένες ύστερα από προσεκτική έρευνα. Οι προμηθευτές μας είναι επώνυμες και καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο.

υλικά από την ελληνική βιομηχανία χρωμάτων STANCOLAC
synergates

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχουμε μία σταθερή συνεργασία, επί αρκετά έτη, με τις μεγαλύτερες εταιρίες βιομηχανικών κατασκευών στην Ελλάδα, τη ΔΕΗ, τα ΕΛΠΕ, την τοπική αυτοδιοίκηση κ.α.

ΔΙΚΤΥΟ

Η ελληνική βιομηχανία χρωμάτων STANCOLAC έχει αναπτύξει μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα στις Βαλκανικές αγορές (Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, FYROM, Σερβία κα.), σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Γεωργία, Ουκρανία και Καζακστάν), κεντρική Ευρώπη, Αυστρία και στην Κύπρο.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και η υψηλή ποιότητα μαζί με το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών έχουν συντελέσει στην ανοδική πορεία της STANCOLAC τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά.