ΑΝΑΠΤΥΞΗ

H Stancolac έχει αποδείξει τη δέσμευσή της να προσφέρει λύσεις στους πελάτες της, επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξη νέων πιστοποιημένων προϊόντων, καθώς και τη βελτίωση των υπαρχόντων. Ως εκ τούτου, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης παίζει σημαντικό ρόλο στη δομή της εταιρείας και τον τρόπο της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

research1
anaptiksi

ΕΡΕΥΝΑ

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Stancolac έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της εταιρείας να μείνει μπροστά από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας στους πελάτες μας κάτι περισσότερο από ανταγωνιστικές λύσεις και περιβαλλοντικά ασφαλή προϊόντα που μπορούν να γίνουν πιο ανταγωνιστικά στην αγορά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων και συστημάτων και είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον τομέα των βιομηχανικών χρωμάτων.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η συνεχής αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας και η επιτόπου παρουσία μας, μας έδωσε τη δυνατότητα για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ελλείψεις στη βιομηχανία και την ανάπτυξη διαφοροποιημένων προϊόντων και λύσεων που διατίθενται στους χρήστες των προϊόντων μας, μπροστά από τον ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας και την τεχνογνωσία των πελατών.
Το τμήμα R & D της Stancolac έχει κύριους σκοπούς:
• Ανάπτυξη κατά παραγγελία συστημάτων.
• Κατανόηση των αναγκών των πελατών.
• Προσφέροντας υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη.
• Προσπάθεια για την ανάπτυξη φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων.
• Μεταδίδοντας τη γνώση στους πελάτες μας.

eveliksia
pelates

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΑ

Δουλεύοντας στην ανταλλαγή γνώσεων και μαζί με την πολιτική της εταιρείας με γνώμονα την αξία μας, το τμήμα R & D έχει επιτύχει να χρησιμοποιήσει συλλογική γνώση βοηθώντας τους πελάτες μας και να τους δώσει τα απαραίτητα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για την επιτυχή ολοκλήρωση ακόμα και των πιο απαιτητικών έργων και στόχων.