Βάλε τη δική σου πινελιά
&
Πρόσθεσε το ταλέντο σου στην ομάδα μας!

Οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας.
Κάθε μέρα στη STANCOLAC παράγουμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, χτίζοντας εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας και ενεργώντας με κοινωνική ευθύνη για να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

Δεσμευμένοι σε αυτόν τον κοινό στόχο είναι οι άνθρωποί μας, που έχουν γίνει μέλη της οικογένειας STANCOLAC με πάθος και πίστη στις αξίες της εταιρείας.

Η Φιλοσοφία Μας

Mεγάλα & ζωηρά όνειρα

Μετά, βήμα προς βήμα, φτάνεις τους στόχους σου.

Ομαδικότητα

Αυτό που κάνει καλή μία ομάδα είναι τα μέλη της & η συνεργασία τους.

Καινοτομία

Επικεντρώσου στο να προχωράς μπροστά, να βελτιώνεσαι και να δίνεις καινοτόμες ιδέες & λύσεις.

Να απολαμβάνεις την εργασία σου

Το πάθος είναι η καρδιά της εταιρείας μας & το κλειδί της επιτυχίας.

Να προσφέρεις τη βοήθειά σου

Κάθε ξεχωριστό πρόβλημα μας επηρεάζει όλους.

Είμαστε όλοι σημαντικοί

Η σημασία κάθε διαφορετικής εργασίας βαραίνει το ίδιο.

Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του

Άρα, μην πανικοβάλλεσαι. Απλά φτιάξε το σχέδιό σου.

Πάντα να επιδιώκεις να μάθεις κάτι καινούργιο

Ό,τι κι αν είναι, όποτε κι αν είναι.

Με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, οι άνθρωποί μας συνέβαλαν σημαντικά στην εδραίωση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην εγχώρια & διεθνή αγορά. Σήμερα, είμαστε πιο καινοτόμοι και δραστήριοι από ποτέ & εργαζόμαστε συλλογικά για την προώθηση των προϊόντων μας, καθιερώνοντας τη STANCOLAC, ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες χρωμάτων. Η δύναμή μας αυξάνεται συνεχώς με νέους αλλά και έμπειρους επαγγελματίες, χωρίς διακρίσεις & αποκλεισμούς.

Οι Ομάδες Μας

careers stancolac administration department

Τμήμα Διοίκησης

Η αποτελεσματική απόδοση όλων των τμημάτων είναι υψίστης σημασίας σε μια εταιρεία. Αυτή είναι η αποστολή του τμήματος. Να παρακινήσει το εργατικό δυναμικό και να το κάνει να συνειδητοποιήσει τους στόχους μας. Διασφαλίζει ότι όλες οι δραστηριότητες εκτελούνται ομαλά και αποτελεσματικά. Οι πρωταρχικοί στόχοι είναι να κατευθύνει, να ελέγχει και να εποπτεύει τις συνολικές διαδικασίες της εταιρείας.

careers stancolac finance department

Οικονομικό Τμήμα

Οι εξειδικευμένοι οικονομολόγοι μας είναι εδώ για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα διεργασιών, από τη βασική τήρηση βιβλίων έως την παροχή πληροφοριών και τη βοήθεια των στελεχών στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Το οικονομικό τμήμα μπορεί συχνά να συνεισφέρει σε μια αντικειμενική προοπτική, που βασίζεται σε ειδικές τεχνικές χρηματοοικονομικής αξιολόγησης.

careers stancolac chemistry department

Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης

Αυτό είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής καινοτομίας μας. Αυτό είναι που δίνει στην εταιρεία τα τόσο εξαιρετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας στην αγορά, μέσω του τρόπου με τον οποίο το τμήμα R&D οπτικοποιεί, σχεδιάζει, δοκιμάζει και εγκρίνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Επικεντρώνεται επίσης στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας.

careers stancolac production department

Τμήμα Παραγωγής

Το τμήμα παραγωγής μας είναι το κλειδί για τη διασφάλιση της ποιότητας. Κύριος ρόλος είναι η μετατροπή πρώτων υλών σε ολοκληρωμένα χρώματα. Το τμήμα εργάζεται για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της παραγωγής, έτσι ώστε να μπορεί να διασφαλίσει ότι τα τελικά προϊόντα προσφέρουν στους καταναλωτές την καλύτερη ποιότητα και αξία.

careers stancolac sales department

Τμήμα Πωλήσεων

Το τμήμα πωλήσεων είναι ο άμεσος σύνδεσμος μεταξύ του προϊόντος και των πελατών μας. Στην εταιρεία μας, τόσο το τμήμα εξαγωγών, όσο και η ομάδα πωλήσεων εσωτερικού είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία μας. Δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά και διατηρώντας τους πελάτες ικανοποιημένους, τα τμήματα γίνονται δύο από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την ανάπτυξη της εταιρείας.

careers stancolac I.T. department

Τμήμα
I.T.

Η αποστολή του τμήματος I.T. είναι η συντήρηση της μηχανογραφικής υποδομής για τον αυτοματισμό των διαδικασιών, η διαχείριση σε ό,τι αφορά τη χρήση των Ι.Τ. συστημάτων και η παροχή συνεχούς λειτουργικότητας προς τους τελικούς χρήστες. Οι άνθρωποι του I.T. είναι υπεύθυνοι για το hardware, το λογισμικό και τη "δικτύωση" όλων μας στην εταιρεία.

careers stancolac marketing department

Τμήμα Marketing

Το brand αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα που τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και η εταιρεία βγάζουν προς τα έξω. Η αποστολή είναι η δημιουργία και διάδοση εικόνων, μηνυμάτων και ιδεών, που επικοινωνούν καλύτερα τις αξίες του brand. Η διαφήμιση, το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η γραφιστική είναι μερικά από τα μέσα με τα οποία το τμήμα χειρίζεται την εικόνα της εταιρείας μας.

careers stancolac technical department

Τεχνικό Τμήμα

Στην εταιρεία μας, προτεραιότητα έχει η ασφάλεια. Το Τεχνικό Τμήμα είναι αυτό που επιβλέπει τη συντήρηση, την αδιάλλειπτη και αποτελεσματική λειτουργία όλων των μηχανημάτων, του ηλεκτρικού εξοπλισμού και των μηχανολογικών αυτοματισμών, τηρώντας τα πρότυπα της εταιρείας, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφαλής και αποτελεσματική λειτουργία τους.

careers stancolac logistics department

Τμήμα Logistics

Ο ρόλος του τμήματος είναι να βρίσκεται “το σωστό πράγμα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή". Το τμήμα Logistics είναι εκείνο το τμήμα της αλυσίδας εφοδιασμού που σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποδοτική & αποτελεσματική αποστολή, παραλαβή και αποθήκευση των προϊόντων μας, μεταξύ του σημείου προέλευσης και του σημείου κατανάλωσης, προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών.

Μία μέρα στη STANCOLAC

7.20

Μαζευόμαστε και η μέρα ξεκινάει με τις καλύτερες διαθέσεις και με μία κούπα καφέ, τσάι ή δημητριακά!

8.30

Κάνουμε το ημερήσιο μίτινγκ μας, όπου περνάμε το ημερολόγιο και συζητάμε για όλα όσα έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίσει για τη STANCOLAC.

9.30

Βίντεο meetings, τηλεφωνικές κλήσεις, emails, συζητήσεις με τους συναδέλφους και η γραμμή παραγωγής να δουλεύει full speed. Τώρα είναι η ώρα της δημιουργίας.

12.00

Είναι η ώρα για ένα γρήγορο μισάωρο γεύμα, συζητώντας με την ομάδα. Έπειτα βρίσκουμε τους υπόλοιπους, για το καθιερωμένο meeting μας.

14.00

Και πάλι πίσω στα γραφεία μας. Είναι, πλέον, η ώρα, να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε κάτι νέο. Η δημιουργικότητα είναι το μότο μας στη STANCOLAC.

16.00

Τσεκάρουμε τις ατζέντες μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα και φεύγουμε για να συνεχίσουμε τις γεμάτες χρώμα ζωές μας. Αντίο STANCOLAC, και αύριο η συνέχεια!

Θέσεις Εργασίας

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας εδώ.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας συναινείτε στη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα πολιτική απορρήτου.

back to top